Wiklund Trading International AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Wiklund Trading International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. Wiklund Trading International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Wiklund Trading International AB är momsregistrerat sedan2004-01-08 och har organisationsnummer 556652-8195.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-433030 alternativt besöka eller skicka post till Wiklund Trading International AB på följande adress Fabriksv. 3, 260 21, Billeberga.

Wiklund Trading International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-01-08.

I Wiklund Trading International AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Liljeblad, Per-Olof Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Liljeblad, Margareta Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant , Viklund, Marie Rosel Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant . Viklund, Yvette Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, uthyrning, rekonditionering och service av entreprenadmaskiner och byggmaskiner.