G & N åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och G & N åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och G & N åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för G & N åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

G & N åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som G & N åkeri Aktiebolag ska trivas.

G & N åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, konsultverksamhet inom transportverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G & N åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är G & N åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med G & N åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-70059.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med G & N åkeri Aktiebolag är Larsen, Gerth Nykjaer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Henning som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

G & N åkeri Aktiebolag har 556652-9276 som sitt organisationsnummer.