Kågeröds Mark & Transport AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kågeröds Mark & Transport AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Kågeröds Mark & Transport AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2004-03-10 så skapades Kågeröds Mark & Transport AB och verksamheten är har F-skattsedel Kågeröds Mark & Transport AB har haft det sedan 2004-04-15.

Kågeröds Mark & Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-15

556657-4066 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Kågeröds Mark & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kågeröds Mark & Transport AB så går det att nå dem via telefon på 070-2060309 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Ingrid Ellen Hildegard -Nilsson, Per-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kågeröds Mark & Transport AB är Nilsson, Per-Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Ellen Hildegard som är född 1936 och har titeln Suppleant, Altinius, John Bertil som är född 1936 och har titeln Revisor, .