Svenska El-automation AB

Skåne län

Information

Svenska El-automation AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Svenska El-automation AB finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska El-automation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svenska El-automation AB har haft sedan 2004-12-24. Svenska El-automation AB har funnits sedan och 2004-12-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska El-automation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Solg. 10, 260 24, Röstånga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Svalöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svenska El-automation AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska El-automation AB har idag 556661-0266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska El-automation AB

Bolaget ska konstruera elautomationssystem, bedria elinstallationer samt förvalta aktier, fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Svenska El-automation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristiansson, Bengt Mårten som är född 1959 och har titeln VD, Kristiansson, Bengt Mårten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Birgitta Ann-Kristin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .