Bygeln Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Bygeln Consulting Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Bygeln Consulting Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bygeln Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bygeln Consulting Aktiebolag har haft sedan 2004-06-24. Bygeln Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bygeln Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 4, 268 31, Svalöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3179511.

Svalöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bygeln Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bygeln Consulting Aktiebolag har idag 556661-2098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bygeln Consulting Aktiebolag

Bolaget ska bedriva bygg- och fastighetsförvaltning, konsult- verksamhet inom bygg- och elbranschen, utföra projekteringar av fastighets- och elanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Bygeln Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordahl, Lars Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Niklas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .