Agortus AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom agro- och livsmedelsbranscherna. Handel med agroprodukter såsom fröer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agortus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Agortus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2004-12-23 så skapades Agortus AB och företaget är har F-skattsedel Agortus AB har haft det sedan 2005-02-03.

Agortus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556673-1385 är organisationsnummret för företaget som finns i Svalöv.

Just nu är Agortus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Agortus AB så går det att nå dem via telefon på 0418-491150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Christerson, Olof Hugo Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agortus AB är Christerson, Olof Hugo som är född 1961 och har titeln VD, Christerson, Olof Hugo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gradin, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiedling Fernandes, Tor José som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor.