Baltic Storm AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom skogstransporter och handel med skogsprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Baltic Storm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Baltic Storm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2005-01-11 så skapades Baltic Storm AB och bolaget är har F-skattsedel Baltic Storm AB har haft det sedan 2005-06-16.

Baltic Storm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-16

556674-2820 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Baltic Storm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Baltic Storm AB så går det att nå dem via telefon på 0418-81144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Baltic Storm AB är Severinsson, Bengt Ove Thomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Marie Elisabeth som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .