Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-03-03 och har organisationsnummer 556674-9544.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5842643 alternativt besöka eller skicka post till Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag på följande adress Drottningg. 228, 254 33, Helsingborg.

Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-03.

I Advokatbolaget Lars Roland Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ek Sederholm, Barbro Helene som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara advokatbyrå.