K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-11-17 och har organisationsnummer 556688-2592.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-431030 alternativt besöka eller skicka post till K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag på följande adress Värmöv. 48, 260 21, Billeberga.

K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-17.

I K.G. Hanssons Handelsträdgårdar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holmstrand, Eva Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handelsträdgårdsverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.