Axenthus Feriehus AB

Skåne län

Information

Axenthus Feriehus AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Axenthus Feriehus AB finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Axenthus Feriehus AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Axenthus Feriehus AB har haft sedan 2006-02-15. Axenthus Feriehus AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Axenthus Feriehus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Korng. 8, 260 24, Röstånga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Axenthus Feriehus AB Privat, ej börsnoterat.

Axenthus Feriehus AB har idag 556696-2246 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Knutsdottir Nystrand, Asta -Nystrand, Hans Jörgen är den som för stunden ansvarar för Axenthus Feriehus AB

Bolaget skall bedriva handel med hus, campingstugor, campingplatser och värdepapper samt handel med villavagnar, husvagnar och husbilar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva handel med lek- och campingutrustningar som grillar, antenner, WC tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

I Axenthus Feriehus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nystrand, Hans Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Driva, Stig Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsdottir Nystrand, Asta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .