JUKU Maskin AB

Skåne län

Information

JUKU Maskin AB är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som JUKU Maskin AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JUKU Maskin AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-06-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till ÅVÄGEN 7, 260 22, Tågarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JUKU Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svalöv arbetar för att bolag som JUKU Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JUKU Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska försäljning av tjänster och maskiner inom bygg- och livsmedelsindustrin, reservdelar och tillbehör till bygg- och livsmedelsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JUKU Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JUKU Maskin AB och det är följande personer, Juhl, Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kure, René Christian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kure, Sven Dennis Christian som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JUKU Maskin AB är 556706-2905.