Skånes Kran & Entreprenad AB

Skåne län

Information

Skånes Kran & Entreprenad AB är en verksamhet som finns i Svalöv. I Skånes Kran & Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan-Erik Kristian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skånes Kran & Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skånes Kran & Entreprenad AB på telefon 070-5172868.

Bolaget ska bedriva åkeri och anläggningsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skånes Kran & Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skånes Kran & Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skånes Kran & Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-14 och Skånes Kran & Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skånes Kran & Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skånes Kran & Entreprenad AB har 556713-4670 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.