BVL Söderåsen AB

Skåne län

Information

556717-3405 är organisationsnummer för företaget BVL Söderåsen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BVL Söderåsen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som BVL Söderåsen AB finns i.

BVL Söderåsen AB har varit registrerat sedan 2006-12-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för BVL Söderåsen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

BVL Söderåsen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BVL Söderåsen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med BVL Söderåsen AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-80355 eller genom brev på följande adress:
Böketoftav. 19, 260 23, Kågeröd

Bolaget skall bedriva försäljning av trä- och byggvarumaterial samt lantbruksprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BVL Söderåsen AB och det är Sjögren, Lars Henrik som är född 1969 och har titeln VD, Sjögren, Lars Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Gert-Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjögren, Ulla Gunhild Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Åsa Malin Christina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekenberg, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,