E & H Jordbruks AB

Skåne län

Information

556722-4380 är organisationsnummer för verksamheten E & H Jordbruks AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E & H Jordbruks AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som E & H Jordbruks AB finns i.

E & H Jordbruks AB har varit registrerat sedan 2007-01-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för E & H Jordbruks AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

E & H Jordbruks AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E & H Jordbruks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med E & H Jordbruks AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7406880 eller genom brev på följande adress:
Elvireborg 7590, 260 21, Billeberga

Bolaget skall bedriva jordbruk, maskininstationsverksamhet inom jordbruk, personaluthyrning, handel med jordbruksprodukter och jordbruks- förnödenheter, äga och förvalta kapital även som bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E & H Jordbruks AB och det är Mattsson, Hans Jörgen Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Anders Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Ulf Lennart Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,