Tulseboda Kulturhus AB

Skåne län

Information

Tulseboda Kulturhus AB är ett bolag som finns i Svalöv. I Tulseboda Kulturhus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Areskoug, Måns Arvid som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Areskoug, Mats Ingvar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tulseboda Kulturhus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tulseboda Kulturhus AB på telefon 070-7238950.

Bolaget skall driva ett levande kulturhus med utställningar, mässor, föreställningar, konserter, föreläsningar, föreningsaktiviteter, samt café, arrangera konferenser, utbildningar, kurser, events, workshops, möten samt fester, arrangera cirkusskola både i egna lokaler och uppsökande, arrangera kultur av olika slag, förvalta och renovera fastigheter, hyra ut lokaler och bostäder, bygga upp och driva en fotostudio, arrangera läger med olika teman, driva pensionat vandrarhem, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tulseboda Kulturhus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tulseboda Kulturhus AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tulseboda Kulturhus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-14 och Tulseboda Kulturhus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tulseboda Kulturhus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tulseboda Kulturhus AB har 556722-9819 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.