Wi-Li Byggnads AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggande av hus, nyproduktion, ombyggnad, Utföra mark och anläggningsarbeten. Personaluthyrning, äga och förvalta fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wi-Li Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Wi-Li Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2007-02-19 så skapades Wi-Li Byggnads AB och bolaget är har F-skattsedel Wi-Li Byggnads AB har haft det sedan 2007-07-30.

Wi-Li Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556724-0477 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Wi-Li Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wi-Li Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 070-2642495 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wi-Li Byggnads AB är Lindgren, Sture Håkan Botwid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallquist, Percy Ebbe som är född 1952 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor, .