Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB

Skåne län

Information

Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-01. Men sedan 2007-07-30 så har Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-50485.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mark- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB och det är följande personer, Karlsson, Stig Helmer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Bengt Verner som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Jonas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Karlsson, Peter Daniel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mark & Anläggning Entreprenad i Tågarp AB är 556725-0054.