Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB

Skåne län

Information

556728-5761 är organisationsnummer för bolaget Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB finns i.

Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB har varit registrerat sedan 2007-04-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-661372 eller genom brev på följande adress:
Tvärg. 6, 260 20, Teckomatorp

Bolaget skall bedriva import, export, grossist- och butikshandel med kosmetika, parfym, väskor, kläder, accessoarer, bijouterier och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carina Jasmine Rosbergs Cosmetic AB och det är Rosberg, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Lars-Erik Håkan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,