Mirax Invest AB

Skåne län

Information

Mirax Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Mirax Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mirax Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-01-24.

Mirax Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-20. Men sedan 2008-01-24 så har Mirax Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Odensjöv. 17, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mirax Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6406603.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Mirax Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mirax Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Blaget ska bedriva konsultation inom IT-infrastruktur såsom leveranser, försäljning, installation, driftsättning och konfiguration av hårdvara, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mirax Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mirax Invest AB och det är följande personer, Persson, Stig Jim Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord Persson, Annika Lena Christin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mirax Invest AB är 556728-5795.