Lenning Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Lenning Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lenning Konsult AB är ett av dem. Statusen för Lenning Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Lenning Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lenning Konsult AB ska trivas.

Lenning Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva branskyddsrådgivning inom all områden som förhindrar och begränsar en eventuell brand, utbildning samt rådgivning inom brandskydd, operativ ledning, företagsledning, personalhantering, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lenning Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Lenning Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Lenning Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-457858.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lenning Konsult AB är Lenning, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenning, Jan Erik Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lenning Konsult AB har 556732-0949 som sitt organisationsnummer.