Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga är ett av dem. Statusen för Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga är att Bolaget är aktivt.

Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga är ett Enskild firma och skapades 1995-04-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga ska trivas.

I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga inte är momsregistrerat.

Idag är Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-431303.

.

De som är på något sätt har med Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga är Strömberg, Dan Stefan Roger som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stefan Strömbergs Teknik och Bilservice, Billeberga har 561228-XXXX som sitt organisationsnummer.