Handelsboden i Allarp

Skåne län

Information

590518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Handelsboden i Allarp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsboden i Allarp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Handelsboden i Allarp finns i.

Handelsboden i Allarp har varit registrerat sedan 2000-05-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsboden i Allarp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Handelsboden i Allarp är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Handelsboden i Allarp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Handelsboden i Allarp så kan ni göra det på telefon genom 073-3124854 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, förmedling av livsmedel, färger, rengöringsprodukter och bruksföremål för hushåll, ekologiskt tillverkade. Utföra tjänster inom kontorsadministration.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsboden i Allarp och det är Hansson Brauer, Eva Cecilia som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,